Vanaf 15 maart presenteren tien Rotterdamse verenigingen zich op Radio Rijnmond in de race om de titel ‘Ons Kluppie 2014’. In de aankomende weken bezoekt Radio Rijnmond de tien genomineerde clubs. Samen met een reporter maken de verenigingen een live reportage, die op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur in Radio Rijnmond Sport wordt uitgezonden. Tijdens de finale-uitzending op zaterdag 24 mei wordt de winnaar bekendgemaakt. Afgelopen zaterdag was 010 Trojans aan de beurt. Luister hier naar het geluidsfragment.

Beeldreportage: 

Online stemmen

Vanaf 15 maart kan er gestemd worden op de website en Facebookpagina van Rotterdam Sportsupport. Het publiek bepaalt deels welke club Ons Kluppie 2014 wordt. Daarnaast maakt ook een deskundige jury haar keuze, waardoor niet automatisch geldt dat de clubs met de grootste achterban de meeste kans op de titel maken. De vereniging die wint, krijgt een mooie hoofdprijs van 2.500 euro. ‘Ons Kluppie’ is een initiatief van Rotterdam Sportsupport in samenwerking met RTV Rijnmond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marcella Somers

officemanager
Marcella Somers