De Rotterdamse American Football Club 010Trojans neemt 16 maart officieel de nieuwe thuislocatie in gebruik met een eerste divisiewedstrijd tegen mede-koploper Lelystad Commanders. De feestelijke opening van het veld zal verricht worden door Antoinette Laan, wethouder sport. Het veld ligt op Sportpark de Vaan aan de Oldegaarde in Rotterdam-Zuid.

De 010Trojans willen de toch wat onbekende sport graag toegankelijk maken en houden. Daarom is de toegang tot het sportpark tijdens American Football wedstrijden gratis. American Football wedstrijden zijn een feest voor het hele gezin, een ware happening met natuurlijk veel sport, entertainment, BBQ en activiteiten zoals een springkussen voor de kleinste bezoekers. Bij de 010Trojans draait het dan ook om: Football, Food and Drink, Family, Fun.

American Football en de naam Trojans zijn dit jaar 30 jaar aan elkaar en aan de stad Rotterdam verbonden. Dit gegeven en de ingebruikname van de nieuwe locatie zijn aanleiding tot het organiseren van een extra feestelijke dag. De halftime show zal worden verzorgd worden door de beatboxer Sniggy, bekend van Hollands got Talent.

Aangezien 16 en 17 maart in veel Engelstalige landen in het teken staat van St. Patrick’s Day de club alle bezoekers vragen om in groen-witte kleding naar ons nieuwe home te komen, de 010Trojans aan te moedigen en samen te genieten van een dag echt Amerikaans entertainment. Groen en wit zijn namelijk de kleuren van St. Patrick’s Day, Rotterdam en natuurlijk van de 010Trojans.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Floor Vierboom

Floor Vierboom

teamcoördinator Communicatie