Iedereen kan sporten. Of je nu jong of oud bent, in een rolstoel zit of slechtziend bent. Ook voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking en mensen met bijvoorbeeld een auditieve beperking bestaan er volop leuke beweegactiviteiten.

Op zaterdag 28 september is op Sportplaza Zuiderpark van 12.00 tot 17.00 uur de feestelijke Rotterdam Sport op Maat dag. Je kunt die dag kennismaken met allerlei sport- en beweegactiviteiten voor mensen met een beperking. Er is voor ieder wat wils; je hebt de hele middag om alles uit te proberen. Tussen de 22 activiteiten zit vast en zeker iets dat bij je past! De activiteiten op een rijtje: elektrisch rolstoelhockey, handbal, kombifit, basketbal, voetbal, hockey, korfbal, tennis, schaken, weerbaarheidstraining, tafeltennis, judo, atletiek, goalball, honkbal, volleybal, volleybal, handbiken, boksen, dans, yoga, boccia en circus. Bekijk hier het programma.

Er zijn daarnaast ook informatiekraampjes en natuurlijk voldoende eet- en drinkmogelijkheden. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. En het leuke is: iedereen is van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op www.rotterdamsportopmaat.nl en www.facebook.com/sportopmaat

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Paul Baans

Paul Baans

verenigingsconsulent Financiën