Deelnemers aan het Sportcongres op maandag 13 oktober kunnen onmiddellijk spijkers met koppen slaan. De bijeenkomst eindigt met actieve netwerksessies. U maakt er als bestuurs- of kaderlid kennis met professionals en organisaties uit de directe omgeving van uw club. Zo heeft u de kans concreet te bespreken wat u voor elkaar kunt betekenen.

Een organisatie uit de geestelijke gezondheidszorg die graag haar cliënten wil laten sporten bij uw vereniging. Een huisarts die personen met obesitas of een tekort aan sociale contacten soepel wil kunnen verwijzen naar uw club. Of u als vereniging die hoopt senioren te bereiken via een thuiszorgorganisatie.

Het Sportcongres staat in het teken van kennismakingen. U bespreekt met partijen uit zorg, welzijn, onderwijs en re-integratie de mogelijkheid van een-tweetjes.

Op basis van hun ligging in de stad worden de verenigingen en niet-sport-organisaties verdeeld in vijf groepen. Zo weet u zeker dat u personen treft die actief zijn in de nabijheid van uw club en dat u elkaar mogelijk van dienst kunt zijn.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Floor Vierboom

Floor Vierboom

teamcoördinator Communicatie