Welke Rotterdamse sportvereniging laat zich dit jaar kronen tot ‘Ons Kluppie’? De winnaar ontvangt 2.500 euro én een tv-uitzending op RTV Rijnmond. Tot maandag 2 maart kunt u zich hier aanmelden. De tien geselecteerde verenigingen presenteren zich daarna niet alleen tijdens een radioreportage bij RTV Rijnmond, maar ook met een video-impressie van hun club op de websites van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond.

Wie Beach Club Rotterdam wil opvolgen als winnaar van Ons Kluppie, moet allereerst de jury overtuigen van de bijzondere eigenschappen van zijn vereniging. Wat maakt uw club speciaal? En welke mooie plannen zou uw vereniging kunnen uitvoeren met de prijs van 2.500 euro?

De jury, onder leiding van ex-topjudoka Deborah Gravenstijn, kiest tien verenigingen uit. Die promoten zich vervolgens tijdens een radioreportage op zaterdagmiddag bij Radio Rijnmond Sport. Zij worden bezocht door een RTV Rijnmond-reporter die de kenmerkende, aantrekkelijke en waardevolle eigenschappen van de club belicht. De eerste vereniging is aan de beurt op 14 maart, de laatste op 16 mei. Een week later wordt bekendgemaakt wie volgens publiek en jury dit jaar het leukste kluppie van Rotterdam is. Het publiek kan online stemmen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Laurens Verbaan

Laurens Verbaan

projectcoördinator Schoolsportvereniging