Dit bericht komt uit de nieuwsbrief voor intermediairs van het Jeugdsportfonds.

Het Jeugdsportfonds Rotterdam aantrekkelijk en begrijpelijk onder de aandacht brengen? Zet promotiemateriaal in dat is ontwikkeld door Rotterdam Sportsupport. Bestel bijvoorbeeld deze flyer en geef die aan kinderen of hun ouders. Of hang de wervende poster op. Of leen banners om het Jeugdsportfonds te belichten tijdens sportevenementen. Mail rotterdam@jeugdsportfonds.nl voor poster en banners. Oók nuttig: de ouderkaart.

De ouderkaart is nuttig voor intermediairs. Ouders noteren hierop de gegevens die je nodig hebt bij de fondsaanvraag voor hun kind. Bestellen? Stuur een mail met daarin je postadres vermeld. Vermeld ook het gewenste aantal ouderkaarten.

Een nuttige tip: vraag ouders bij het inleveren van de ouderkaart het ID van het kind te tonen. De geboortedatum op het ID moet overeenkomen met de datum die staat vermeld op de ouderkaart .

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Martine Willemse

Martine Willemse

verenigingsconsulent Toekomstbestendige sportverenigingen