Van online gaming toernooien tot hand bikes, van digitale ALV’s tot bungee super fly’s. Het afgelopen jaar zijn er binnen het Actieprogramma Verenigingen op verschillende sportverenigingen mooie dingen neergezet met behulp van stimuleringsbudget. Komend jaar zal er meer focus aangebracht worden en gaan we gerichter met een aantal clusters van sportverenigingen aan de slag. Dit heeft ook gevolgen voor de inzet van het stimuleringsbudget.

Het stimuleringsbudget is vanaf 2021 niet meer ‘vrij aanvraagbaar’ via de website van Rotterdam Sportsupport, zoals dat het afgelopen jaar gebeurde. Mocht jouw vereniging een goed idee hebben dat past binnen het Actieprogramma Verenigingen, dan staan de verenigingsconsulenten van Rotterdam Sportsupport natuurlijk klaar om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Over het Actieprogramma Verenigingen

Het Actieprogramma Verenigingen bevat tal van acties, die bijdragen aan vitale, veilige en toekomstbestendige sportverenigingen. Het programma is opgesteld in nauwe samenwerking met verenigingen en partnerorganisaties, waaronder Rotterdam Sportsupport en het Sportbedrijf Rotterdam. Meer weten over het Actieprogramma? Lees hier verder.

Kitty Kalkman

projectleider Toekomstbestendige sportverenigingen
Kitty Kalkman

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marion den Elsen

secretaresse
Marion den Elsen