De 250ste inzending voor de sportfotowedstrijd is binnen. Al deze prachtige sportfoto’s doen een gooi naar de titel ‘Dé sportfoto van Rotterdam’. Naast de eer die deze titel met zich meebrengt, liggen er voor de makers van de tien populairste sportfoto’s leuke prijzen klaar. Die prijzen variëren van sportfotoworkshops en seizoenskaarten tot een plaats op de voorpagina van de Havenloods, die als mediapartner aan de fotowedstrijd verbonden is.

Bij deze 250 inzendingen vinden we dansende cheerleaders, sportieve zeilers en fanatieke rugbyers. Van elke sport en van elk sportevenement in Rotterdam kunnen foto’s gemaakt worden die mee kunnen doen aan de fotowedstrijd. Schiet een plaatje, werf stemmen en wie weet val je met jouw foto in de prijzen!

Iedereen kan zijn foto via social media inzenden voor de fotowedstrijd. Via de sociale netwerken Twitter en Instagram maakt een foto automatisch onderdeel uit van de wedstrijd wanneer de hashtag #mijnsportstad aan het bericht wordt toegevoegd. Ook kan iedereen zijn foto via de website inzenden. Dit kan via www.rotterdamsportstad.nl/fotowedstrijd, waar tevens alle inzendingen te zien zijn én waar het publiek op de foto’s kan stemmen. De foto’s kunnen tot 15 maart 2015 worden ingezonden. Alle foto’s die gemaakt zijn vanaf 1 januari 2014 kunnen meedoen aan de wedstrijd.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Erwin Nuytinck

verenigingsconsulent Accommodatie
Erwin Nuytinck