Al meer dan honderd Rotterdammers hebben hun geschoten plaatjes ingezonden naar Rotterdam Sportstad. De inzenders maken hiermee kans om de maker te worden van dé sportfoto van Rotterdam. De tien populairste foto’s worden beloond met leuke prijzen. Zorg dat je een mooi, bijzonder Rotterdamse sportmoment vereeuwigt in een foto en stuur deze op.

Er zijn al plaatjes voorbijgekomen van juichende hockeydames, een met dauw bedekt voetbalveld en racende marathonschaatsers. Je kunt het zo gek niet bedenken, alles kan zolang het maar met sport te maken heeft. Bovendien moeten de foto’s in Rotterdam genomen zijn of Rotterdamse sporters betreffen.

Iedereen kan zijn foto via social media inzenden voor de fotowedstrijd. Via de sociale netwerken Twitter en Instagram maakt een foto automatisch onderdeel uit van de wedstrijd wanneer de hashtag #mijnsportstad aan het bericht wordt toegevoegd. Ook kan iedereen zijn foto via de website inzenden. Dit kan via www.rotterdamsportstad.nl/fotowedstrijd, waar tevens alle inzendingen te zien zijn én waar het publiek op de foto’s kan stemmen. De foto’s kunnen tot 15 maart 2015 worden ingezonden. Alle foto’s die gemaakt zijn vanaf 1 januari 2014 kunnen meedoen aan de wedstrijd.

Uit de tien foto’s met de meeste stemmen kiest een vakjury welke foto dé sportfoto van Rotterdam wordt. De volledige top tien valt in de prijzen, die variëren van sportfotoworkshops en seizoenskaarten tot een plaats op de voorpagina van de Havenloods, dat als mediapartner aan de fotowedstrijd verbonden is.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Martijn Blok

Martijn Blok

strategisch adviseur / projectmanager Regio