De nieuwe Wet Werk en Zekerheid, die ingaat per 1 januari volgend jaar, kan ook gevolgen hebben voor sportverenigingen. Laat u op maandag 8 december tussen 18.00 en 20.30 uur voorlichten bij Rotterdam Sportsupport. Deskundigen van Werkgevers in de Sport (WOS) praten u bij.

Clubvertegenwoordigers bezochten op maandag 15 september de bijeenkomst ‘Werkgeversorganisatie in de Sport’, georganiseerd door Rotterdam Sportsupport en de Werkgeversorganisatie in de Sport (WOS). Na afloop maakten vele gasten duidelijk behoefte te hebben aan meer specifieke kennis over dit onderwerp. Daarom organiseert Rotterdam Sportsupport voorlichtingsavonden over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid en de Werkkostenregeling 2015.

Welke onderwerpen op 8 december aan bod komen tijdens de bijeenkomst over de nieuwe Wet Werk en Zekerheid?

  • De plicht om tijdig aan te zeggen wanneer tijdelijke contracten eindigen
  • De voorwaarden voor het opnemen van een concurrentiebeding in een contract voor bepaalde tijd
  • De mogelijke nietigheid van een proeftijd in een contract voor bepaalde tijd
  • De aangepaste ketenregeling
  • De te kiezen ontslagroute ingeval afscheid moet worden genomen van een werknemer
  • De bedenktermijn voor werknemers
  • De mogelijkheden die de Wet Werk en Zekerheid kleine werkgevers biedt om af te wijken van deze wet.

Komende donderdag (27 november) is de bijeenkomst over de Werkkostenregeling 2015. Clubvertegenwoordigers die zich nog willen aanmelden, kunnen telefonisch contact opnemen via 010-2429315. Voor andere vragen over Wet Werk en Zekerheid en de Werkkostenregeling 2015 kunt u een e-mail sturen naar info@rotterdamsportsupport.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Janny van Bergeijk

Janny van Bergeijk

verenigingsconsulent Leden