Penningmeesters doen onmisbaar werk voor hun vereniging, vaak op de achtergrond. Wil je jouw penningmeester een keer in het zonnetje zetten, ga dan naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en stuur hem of haar een persoonlijk bedankje! Je kan jouw penningmeester ook nomineren voor deze verkiezing tot Penningmeester van het jaar 2014. De oproep je penningmeester te bedanken en te nomineren loopt van 3 maart t/m 2 april 2014.

De winnaar wordt vervolgens verkozen door een vakjury, waarna de winnaar feestelijk wordt gehuldigd. De winnende penningmeester krijgt € 2.500,- voor de clubkas en er zijn leuke prijzen voor te winnen voor jezelf.

Bedanken of nomineren; in beide gevallen mag je penningmeester vervolgens gebruik maken van alle voordelen van het Penningmeester van het Jaar platform, ter ondersteuning van zijn/haar belangrijke werk.

Jouw penningmeester verdient toch ook een bedankje?! Bedanken en nomineren kan van 3 maart t/m 2 april 2014, ga naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en doe mee!

Penningmeester van het Jaar wordt mogelijk gemaakt door Davilex en RegioBank en is een initiatief van 2Basics. Alle partners zijn sterk bij sport en het verenigingsleven betrokken en geloven in de kracht van breedtesport.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Sonny Noordermeer

Sonny Noordermeer

projectleider Schoolsportvereniging