Penningmeesters doen onmisbaar werk voor hun vereniging, vaak op de achtergrond. Wil je jouw penningmeester een keer in het zonnetje zetten, ga dan naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en stuur hem of haar een persoonlijk bedankje! Je kan jouw penningmeester ook nomineren voor deze verkiezing tot Penningmeester van het jaar 2013. Rotterdam Sportsupport waardeert dit initiatief en roept clubs op hun penningmeester in het zonnetje te zetten.

De winnende penningmeester krijgt € 2500,- voor de clubkas en er zijn leuke prijzen voor te winnen voor jezelf. Tijdens de Nationale Sportweek makt de jury onder leiding van Humberto Tan de uitslag bekend en wordt de winnaar feestelijk gehuldigd.

Bedanken of nomineren; in beide gevallen mag je penningmeester vervolgens gebruik maken van alle voordelen van het Penningmeester van het Jaar platform, ter ondersteuning van zijn/haar belangrijke werk.

Jouw penningmeester verdient toch ook een bedankje?! Bedanken en nomineren kan t/m 3 april 2013, ga naar www.penningmeestervanhetjaar.nl en doe mee!

 

Penningmeester van het Jaar wordt mogelijk gemaakt door Davilex, Grote Clubactie en Regiobank en is een initiatief van 2Basics. Alle partners zijn sterk bij sport en verenigingsleven betrokken en geloven in de kracht van breedtesport.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kim Santbulte

Kim Santbulte

projectleider Rotterdam Sport op Maat