Bron: “Penningmeester van het jaar”

De penningmeester is veelal ‘de stille motor’ binnen een sportvereniging. De vrijwilliger die elk jaar weer zorgt voor een sluitende begroting. Terwijl het tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is dat sponsors in de rij staan en subsidies binnenkomen. Dankzij de penningmeester kan de bal blijven rollen en het licht blijven branden. Ondanks hun onmisbare werk zijn penningmeesters vaak onzichtbaar, omdat ze op de achtergrond acteren.

Daarom wordt jaarlijks de ‘Penningmeester van het Jaar’-campagne georganiseerd, waarin clubleden hun penningmeester op een speciale wijze kunnen bedanken. Door jouw penningmeester te nomineren voor ‘Penningmeester van het Jaar 2015’ kun je jouw waardering uiten voor zijn/haar onmisbare werk. Het bedankje is niet alleen een mooi compliment voor jouw penningmeester, maar kan zelfs leiden tot het winnen van een clubfeest en €2.500 voor de clubkas.

Bedank nu jouw penningmeester! Dit kan t/m 26 april via www.penningmeestervanhetjaar.nl.

‘Penningmeester van het Jaar’ wordt mogelijk gemaakt door hoofdpartners Davilex & RegioBank, subpartners Le Credit Sportif & ClubCollect en is een initiatief van 2Basics. Alle partners zijn sterk bij sport en het verenigingsleven betrokken en geloven in de kracht van breedtesport.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jolanda de Vries

Jolanda de Vries

Communicatieadviseur