Precies een week geleden vond het Sportcongres Rotterdam plaats. Tijdens het sportcongres werden 340 bezoekers geïnspireerd door 19 verschillende themasessie met diverse onderwerpen. Ben je geïnteresseerd in hoe de avond verliep? Of wil je meer weten over de inhoud van de themasessies? Bekijk hier het online magazine van de avond!

Themasessies
Van elke themasessie is een inhoudelijk verslag geschreven. Deze verslagen staan samen met de presentatie van de betreffende spreker in het magazine. Daarnaast kun je per thema zien wat Rotterdam Sportsupport voor jouw vereniging kan betekenen.

Sfeerbeeld
Naast de inhoudelijke verslagen komt de sfeer van het congres ook terug in het magazine. Zo zijn er foto’s, reacties van bezoekers, social media posts en filmpjes te zien. Genoeg redenen om een kijkje te nemen in het magazine!

Bekijk via deze link het magazine:
magazine.rotterdamsportsupport.nl/sportcongres

 

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Antoine Schijf

Antoine Schijf

verenigingsconsulent Toekomstbestendige sportverenigingen