De hockeyjeugd in groot‐Rotterdam gaat zich inzetten voor de door fraude gedupeerde hockeyvereniging Spijkenisse. Op initiatief van HC Rotterdam is er op zaterdag 3 juni een grote benefietclinic onder de noemer ‘twee handen aan de stick’. HC Rotterdam biedt niet alleen de ruimte voor deze clinic maar zet ook haar topspelers in om deze training te verzorgen.

,,Met één hand aan je stick red je het niet in de hockeysport,’’ verduidelijkt HC Rotterdam‐bestuurslid Mark van Rijn. ,,Tegelijkertijd onderstreept ‘twee handen aan de stick’ de verbondenheid.’’

HV Spijkenisse verkeert in financiële nood door vermeend frauduleus handelen van één van haar oud‐bestuursleden. ,,Wij voelen mee met de leden van Spijkenisse die niets kunnen doen aan de ontstane situatie,’’ licht Van Rijn toe. ,,Wij hebben in de loop der jaren meerdere talenten gehad die hun hockeyloopbaan bij Spijkenisse zijn begonnen. Als vereniging met een duidelijke regiofunctie willen wij nu Spijkenisse een helpende hand bieden.’’

Alle topteams van Rotterdam – Heren‐1, Dames‐1, Jongens en Meisjes A1 en B1 – leveren voor de benefietclinic meerdere spelers als trainer. Onder hen ook Rebecca Huijgens en Marissa Vos, die beiden bij Spijkenisse met hockeyen zijn begonnen.

De clinic is bedoeld voor alle D‐ en C‐jeugdleden van alle hockeyclubs in Rotterdam en omgeving en duurt van 15.00 tot 17.30 uur. Er is plaats voor 120 deelnemers. Deelname kost €25,‐, de gehele opbrengst komt ten goede van HV Spijkenisse. Klik hier om aan te aanmelden.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Bianca Post – van der Hoek

Bianca Post – van der Hoek

verenigingsconsulent vitale en toekomstbestendige sportverenigingen / verenigingsconsulent Scouting