Wat is Beweegkracht Rotterdam?

Beweegkracht Rotterdam is een digitaal netwerk waar beweegaanbod en beweegvraag bij elkaar komen. Op

deze digitale marktplaats www.beweegkrachtrotterdam.nl kunnen mensen heel eenvoudig een voor hen geschikte beweegactiviteit dichtbij huis uitzoeken. Binnen een paar klikken ben je waar je moet zijn.

Waarom is de site interessant?

De bezoekers van deze site zijn volwassenen die beginnen met bewegen in Rotterdam. Gewoon omdat dat leuk en gezond is. En/of omdat een zorgprofessional hen daarvoor enthousiast heeft gemaakt. Het beweegadvies van de zorgverlener geeft net dat extra zetje om tot actie over te gaan. Via de site komen de starters met het geschikte beweegaanbod in contact.

Bewegen en beweegmaatjes

De site is heel eenvoudig opgezet. Op de homepage staan twee knoppen. Eén om een beweegactiviteit te zoeken en één om met een beweegmaatje in contact te komen. Beweegmaatjes zijn getrainde vrijwilligers die aanbieden om een poosje samen op te trekken bij de stap naar meer bewegen.

Vragen

Hebt u vragen over Beweegkracht Rotterdam, het plaatsen van aanbod op de site of ondervindt u problemen met het plaatsen van het aanbod, neemt u dan contact op met ZorgImpuls via Info@zorgimpuls.nl of 010-2410222.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Antoine Schijf

verenigingsconsulent Toekomstbestendige sportverenigingen / leidinggevende
Antoine Schijf