Met het project ‘Scoren met afval’ wil Rotterdam Sportsupport sportverenigingen inspireren en ondersteunen om scheiding van de afvalstromen op de vereniging nóg beter in te richten. Hiervoor is een afvalscan ontwikkeld zodat verenigingen een beeld kunnen krijgen van de status van hun inspanningen. Ook vind je op onze inspiratiepagina veel voorbeelden zodat verenigingen elkaar kunnen inspireren om hun afvalstromen te verminderen, recyclen en/of hergebruiken mét als extra bonus een mogelijke besparing op kosten.

(Het is helaas niet meer mogelijk om de bijdrageregeling aan te vragen omdat het maximaal aantal aanvragen is bereikt. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met verenigingsconsulent Karianne Lagendaal via k.lagendaal@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 24 29 15. We helpen je graag verder!)

Karianne Lagendaal

verenigingsconsulent
Karianne Lagendaal

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Wim Wisse

verenigingsconsulent
Wim Wisse