S.B.V. Excelsior en Rotterdam Sportsupport hebben zaterdag een samenwerkingsovereenkomst getekend. Excelsior gaat zich vanaf zaterdag inzetten voor het project de Schoolsportvereniging om de schooljeugd van Rotterdam-Oost in beweging te krijgen. Twee spelers krijgen daarbij als ambassadeur een belangrijke rol: Daan Bovenberg en Kevin Wattamaleo.

De activiteiten van Excelsior gaan onder meer gasttrainingen en activiteiten rondom thuiswedstrijden behelzen. Voorafgaand aan de wedstrijd Excelsior – Groningen vertelde commercieel manager Ferry de Haan dat de voetbalclub hiermee een bijdrage wil leveren aan het motiveren van basisschoolkinderen om te sporten en bewegen. Ook ziet De Haan dit als een manier om inwoners en bedrijven uit Kralingen-Crooswijk extra te betrekken bij de voetbalclub.

Excelsior is de derde Rotterdamse betaaldvoetbalorganisatie die zich structureel gaat inzetten voor de Schoolsportvereniging. Eerder gingen Feyenoord en Sparta samenwerkingsverbanden aan met Rotterdam Sportsupport.

Meer informatie over de Schoolsportvereniging: www.schoolsportvereniging.nl

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Floor Vierboom

Floor Vierboom

teamco├Ârdinator Communicatie