Op woensdag 13 mei hebben alle Rotterdamse verenigingen een brief ontvangen van sportwethouder De Langen. In deze brief lezen clubs meer over het steunfonds vitale verenigingen en over de rijksmaatregel met betrekking tot het kwijtschelden van de huur.

Download de brief:

Brief inzake steunfonds en rijksmaatregel kwijtschelding huur pdf, 38 KB


Klik hier voor het stappenplan waar in de brief naar verwezen wordt.

We beschikken over de contactgegevens van alle 346 sportverenigingen. Heeft jouw vereniging de brief toch niet ontvangen of wil je een ander e-mailadres doorgeven? Stuur ons een e-mail via coronavirus@rotterdamsportsupport.nl.

Heeft jouw club vragen?

Voor specifieke vragen met betrekking tot het coronavirus en Rotterdamse sportverenigingen, kun je rechtstreeks contact opnemen met René Biemans via coronavirus@rotterdamsportsupport.nl of door te bellen naar 06 23 82 58 15. Klik hier voor een overzicht van alle artikelen over coronamaatregelen & sportverenigingen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kitty Kalkman

Kitty Kalkman

projectleider Toekomstbestendige sportverenigingen / leidinggevende