Biedt jouw vereniging sport of beweging voor mensen met een beperking? Grijp dan je kans om daar de aandacht op te vestigen tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag. Op zaterdag 12 september kun je clinics verzorgen of een informatiestand beheren op Sportplaza Zuiderpark. Het belooft weer een feest te worden: de vorige Rotterdam Sport op Maat dag trok maar liefst 1500 bezoekers. Dat waren mensen met een beperking en hun familieleden of begeleiders.

De Rotterdam Sport op Maat dag geeft mensen met een beperking jaarlijks de bijzondere kans in relatief korte tijd kennis te maken met vele sportactiviteiten en -verenigingen. In 2014 deden 35 clubs mee. Gezamenlijk vertegenwoordigden ze 25 sporten. Een indruk krijgen?  ging het er aan toe.

Rol spelen

Wil jouw vereniging of sportaanbieder zich dit jaar ook in de kijker spelen tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag? Lijkt het je nuttig belangstellenden voor te lichten en activiteiten te organiseren en demonstreren? Of werk je bij een organisatie die mensen met een beperking op een andere manier van dienst kan zijn rondom sport? Speel dan straks ook een rol en meld je hier aan. De organisatie neemt vervolgens contact met je op.

Rotterdam Sport op Maat voert de dag uit in samenwerking met Thuis Op Straat Zuiderpark. Dat is de sociaal beheerder en programmeur van Sportplaza Zuiderpark.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Yasemin Cansoy

Yasemin Cansoy

secretaresse