Jongeren van Zuid inspireren, informeren en zich laten uitspreken over Zuid. Met dat doel organiseren de partners van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ) op vrijdag 7 november JongOpZuid, een grootschalig evenement in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Sportverenigingen van Zuid die hier een bijdrage aan willen leveren, zijn van harte welkom.

Op 7 november opent het Nieuwe Luxor Theater vanaf 12.00 uur opent zijn deuren en start een informatiemarkt rondom de thema’s ‘school’, ‘werk’ en ‘jezelf’. Jongeren ontmoeten opleiders uit de regio, interessante werkgevers, sportverenigingen en instellingen en organisaties met een bijzonder aanbod voor jongeren van Zuid.

Verenigingen die aanbod hebben voor jongeren tussen de 15 en 27 jaar en de mogelijkheden voor deze doelgroep willen promoten, kunnen 7 november onder meer een stand bemannen in het Nieuwe Luxor.

Meer informatie over het evenement is te vinden op www.jongopzuid.nl. Verenigingen die interesse hebben om aanwezig te zijn, kunnen contact opnemen met Brenda Oosterdijk via jongopzuid@rotterdam.nl of 06-22740134 .

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fleur Lindenburg

Fleur Lindenburg

receptie-, secretariaats- en communicatiemedewerker