In het Algemeen Dagblad vertelt sportwethouder Sven de Langen over het voorgenomen sportbeleid dat maandag is voorgelegd aan de Rotterdamse gemeenteraad. De (concept) sportnota bevat het sportbeleid van de gemeente Rotterdam voor de komende zes jaar. Naar verwachting wordt de nota eind maart definitief door de gemeenteraad vastgesteld waarna er ook een publiekssamenvatting zal verschijnen. 

Totstandkoming nota 

Naast het Sportbedrijf RotterdamRotterdam Topsport en Rotterdam Sportsupport zijn ook andere aan sport- en beweeggerelateerde partijen van binnen en buiten de stad bevraagd. Zo zijn er ook online sessies geweest waar enkele Rotterdamse sportverenigingen aan deelnamen.  Met de nota onderstreept de gemeente Rotterdam ook de komende zes jaar het belang van sport en bewegen en de belangrijke rol van vitale, veilige en toekomstbestendige verenigingen daarin. 

Heb je naar aanleiding van het artikel in het Algemeen Dagblad of de conceptnota al vragen? Mail ons via info@rotterdamsportsupport.nl of bel naar 010 24 29 315. We helpen je graag verder!

Martijn Blok

Martijn Blok

Strategisch adviseur

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Yasemin Cansoy

Yasemin Cansoy

secretaresse