Woensdag ontving damvereniging Constant Charlois een cheque van 1.000 euro voor deelname aan het vitaliteitsonderzoek. Dit is een jaarlijks terugkerend onderzoek van Rotterdam Sportsupport onder verenigingen binnen de gemeente Rotterdam. Het invullen van de vragenlijst levert Rotterdam Sportsupport waardevolle informatie op waardoor zij de verenigingen nog beter van dienst kan zijn.

Deelname aan het vitaliteitsonderzoek levert verenigingen tien euro per actief spelend jeugdlid op. Clubs zonder jeugdafdeling, zoals Constant Charlois, maakten kans op een geldprijs van 1.000 euro of twee kaarten voor de wedstrijd Feyenoord-VVV op zondag 16 oktober. Door loting is Constant Charlois de gelukkige winnaar van de 1.000 euro.

De clubs die twee kaarten voor de wedstrijd Feyenoord-VVV hebben gewonnen zijn; Flobert, Unilever tennisclub, Aqua Viva, Steeds Hooger en Shah Mata.

Rotterdam Sportsupport wenst de clubs veel plezier bij de wedstrijd en danken Feyenoord voor het beschikbaar stellen van de kaarten.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Jolanda de Vries

Jolanda de Vries

Communicatieadviseur