Woensdagmiddag streden 6 teams van de schoolsportvereniging om de felbegeerde Stadsderby Cup. In de finale nam SSV Schiemond het op tegen SSV Katendrecht. SSV Katendrecht besliste de wedstrijd met 0-2 en won de Cup. 

De ‘SSV-talenten’ zijn allen tussen de negen en elf jaar en zijn afkomstig van alle Rotterdamse schoolsportverenigingen die voetbal aanbieden. De schoolsportverenigingen zijn in het leven geroepen omdat er in een aantal wijken in Rotterdam weinig of zelfs geen sportverenigingen zijn. In plaats van dat leerlingen grote afstanden moeten afleggen naar een sportvereniging – en daardoor misschien niet aan sporten toekomen – komen de verenigingen daarom naar de wijk. De BVO’s ondersteunen de schoolsportverenigingen op diverse manieren.

Bekijk hier de foto’s op onze Facebookpagina: 

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Yasemin Cansoy

Yasemin Cansoy

secretaresse