Middelbare scholieren beleven dezer dagen de apotheose van hun Challenge010-seizoen. Een jaar lang hebben zij toegewerkt naar een kampioenschap of dance battle. Challenge010 is het initiatief van Rotterdam Sportsupport waarbij tieners via school lid worden van een sportvereniging en tegelijkertijd hun discipline en gedrag verbeteren. Zij doen mee aan zaalvoetbal, basketbal, boksen of dansen.

Opgelet! Op woensdag 11 juni wordt gestreden om de Rotterdamse Kampioenschappen Basketbal van Challenge010. De middelbare scholieren treden aan tussen 16.00 en 18.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam.

Op zaterdag 7 juni komen de dansers van Challenge010 in actie. De kunsten van de zeven crews worden bekeken en beoordeeld door een deskundige jury. Eerder deze maand maakten al andere deelnemers uit welk teams en sporters de beste van de stad zijn. Er stonden drie Rotterdamse Kampioenschappen Challenge010 op het programma: boksen, zaalvoetbal jongens en zaalvoetbal meisjes.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Miranda Monster

Miranda Monster

verenigingsconsulent Accommodatie