De verenigingen die het Sportpluspredicaat dragen, maken deel uit van de Sportpluscommunity in Rotterdam. Samen zorgen ze ervoor dat er een divers aanbod is voor sporten en laagdrempelig bewegen. De Sportplusverenigingen besteden veel aandacht voor wat er leeft in de directe omgeving en in de stad en spelen hier op in met maatschappelijke projecten.

Onze Sportplusco├Ârdinator Monique de Groot neemt je in deze video mee langs een aantal van deze verenigingen. Grote kans trouwens dat je haar weleens hebt gezien of gesproken, want Monique is de drijvende kracht achter de Sportpluscommunity. Ze onderhoudt de contacten met de Sportplusverenigingen, organiseert netwerkbijeenkomsten en adviseert verenigingen om hun kennis te verbreden.

Deze video maakt deel uit van een serie die we ter ere van het 10-jarige bestaan van Sportplus hebben gemaakt in samenwerking met Sport Film Festival Rotterdam (Jaja Film Producties).

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Bianca Hamstra

pedagogisch adviseur
Bianca Hamstra