Sportplusverenigingen zijn vitale en veilige sportverenigingen die van extra betekenis zijn voor hun leden, de wijk en de stad. Deze aanpakkers met lef zijn vanuit het eigen DNA gemotiveerd om in te spelen op behoeften en nieuwe ontwikkelingen. Zij worden gezien als belangrijke partners in het ontwikkelen van nieuwe dienstverlening en projecten waarbij sport, bewegen en verenigen als middel worden ingezet. Eén van de gevestigde Sportplusverenigingen is R.C.&V.V. V.O.C. uit Hillegersberg-Schiebroek.

Aan het woord in deze video René van Ierschot, al 65 jaar lid van R.C.&V.V. V.O.C. “VOC bestaat al bijna 127 jaar en iedereen is van harte welkom bij onze mooi club. Sport is het middel om de leden van de vereniging met elkaar te verenigen. Als club proberen we daarom veel voor onze leden te doen, maar ook voor de wijk en onze stad.”  

Deze video maakt deel uit van een serie die we ter ere van het 10-jarige bestaan van Sportplus hebben gemaakt in samenwerking met Sport Film Festival Rotterdam (Jaja Film Producties).

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Irene Pekaar

contentspecialist / coördinator evenementen
Irene Pekaar