Drie studenten van de Hogeschool Rotterdam, organiseerden een zaalvoetbaltoernooi om geld in te zamelen voor het Jeugdsportfonds. “We vinden dat elk kind moet kunnen sporten. Uit ervaring weten we dat sport een uitlaatklep kan zijn. Je bent sociaal bezig en je kunt dan lekker je stress kwijtraken.”

Vrijdag 16 januari kwamen Raoul Sadal, Nelson Costa de Brito en Cuneyt Koster het potje met geld overhandigen aan Ellen Breedveld, coördinator van het Jeugdsportfonds Rotterdam. “Vanuit school kregen wij de opdracht geld in te zamelen voor een goed doel. Het eerste wat bij ons op kwam was het Jeugdsportfonds aangezien wij van sport houden en iedereen de voordelen van het sporten gunnen”, vertelt Cuneyt. “We merkten wel dat het lastig was om sponsoren te vinden voor een kleinschalig toernooi, maar gelukkig hebben we 300 euro weten in te zamelen.”

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Frank Vermeulen

Frank Vermeulen

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat