Kampt jouw vereniging met terugloop van leden- of sponsoren? Wil de club succesvoller leden of sponsoren binnenhalen? Rotterdamse sportverenigingen kunnen voor onder meer deze vragen gratis het e-book ‘Meer leden en sponsoren in vier stappen’ downloaden.

Hoe kunnen verenigingen omgaan met leden en sponsoren die hun lidmaatschap of contract gaan beëindigen? Hoe kun je zeer betrokken leden of sponsoren beter benutten? Welke kansen hebben clubs met minder betrokken leden? En welke aanpak is aan te bevelen bij potentiële leden en sponsoren waar de club nog geen contact mee heeft? Het zijn vraagstukken die in het overzichtelijke e-book aan bod komen.

Het e-book is geschreven door Danny Rijnhout, die al jaren aan Rotterdam Sportsupport is verbonden als verenigingsadviseur. Daarnaast heeft Danny met Rijnhout Sportconsultancy een eigen onderneming waarmee hij verenigingen ondersteunt met onder meer leden- en sponsorwerving te halen.

Vanwege de samenwerking tussen de auteur en Rotterdam Sportsupport kunnen Rotterdamse sportverenigingen het e-book, dat normaal € 29,95 kost, gratis verkrijgen. Aanvragen kan op de website van Rijnhout Sportconsultancy.

Rotterdamse verenigingen die na het lezen van het e-book nog aanvullende vragen of ondersteuningswensen hebben, kunnen rechtstreeks met hun accounthouder van Rotterdam Sportsupport opnemen, bellen naar 010-2429315 of een e-mail sturen naar info@rotterdamsportsupport .

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marcella Somers

Marcella Somers

officemanager