Het meiden- en vrouwenvoetbal ontwikkelt zich erg snel. Ook in Rotterdam. Om trainers en verenigingen te ondersteunen bij het organiseren van goede en leuke trainingen voor meiden, organiseert Rotterdam Sportsupport voor het eerst een kaderscholing. Deze heeft als thema ‘Training Geven’ en wordt in samenwerking met de KNVB georganiseerd op woensdag 16 mei.

Tijdens de praktijkgerichte sessie krijgen trainers, coaches en/of technische coördinatoren die actief zijn in het meidenvoetbal in Rotterdam allerlei handvatten aangereikt om een leuke en leerzame training neer te zetten. Hierbij wordt specifiek ingegaan op sociale omgang en wensen en behoeften van meiden.

Programma Kaderscholing ‘Training geven’
Datum: woensdag 16 mei
Inloop: 18.30 – 18. 45 uur
Opening: 19.00 – 19.15 uur
Kaderscholing: 19.15 – 21.30 uur
Afsluiting en 3e helft: 21.30 – 22.00 uur
Locatie: Voetbalvereniging rvv Blijdorp, Energieweg 15, 3041 JC Rotterdam

Wil je je aanmelden voor de kaderscholing ’Training Geven’? Doe dat dan vóór 14 mei via deze link. Deelname is gratis en er is plek voor maximaal 30 trainers/coördinatoren, dus wees er snel bij.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Suzanne Bakker via s.bakker@rotterdamsportsupport.nl of 010 – 242 93 15.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Monique de Groot

Monique de Groot

projectcoördinator Sportplus