Van 20 t/m 24 juli 2011 worden in Rotterdam de EuroGames Rotterdam georganiseerd. Het is een Europees sport evenement, met als belangrijkste doel het promoten van tolerantie voor homo’s en lesbiennes binnen Nederland. Dit Europese breedtesport evenement wordt dit jaar voor de 13e keer gehouden. Er worden 26 sporten beoefend op 14 locaties en er worden ca. 6.000 deelnemers verwacht uit alle Europese landen. Iedereen boven de 18 jaar kan zich inschrijven via www.eurogames2011.eu. Het evenement wordt voor het overgrote deel georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers: de Colour Crew.

Colour Crew – vrijwilligers gezocht

Zowel in de voorbereidingsfase als tijdens de EuroGames en het Colour Festival maken veel vrijwilligers handen het werk licht. Wij zoeken nog sportcoördinatoren voor Volleybal, Triathlon en Bowling. Samen met de Sportmanager doe je alle voorbereidingen die nodig zijn om die sport mogelijk te maken: van materialen tot wedstrijdschema’s, van sportspecifieke voorzieningen tot het beheren van de aanmeldingen. En tijdens de Games zorg je dat ‘jouw’ sport op ‘jouw’ locatie vlekkeloos verloopt, je zorgt – met collega’s – dat de uitslagen worden geregistreerd, dat er verslag wordt gedaan van de hoogte- (en diepte-)punten en je bent het aanspreekpunt voor de deelnemers. Voor alle sporten zoeken we nog ‘ handjes’ die ons kunnen ondersteunen tijdens het evenement: van ballenjongens, motorrijders en verzorgers, tot mensen voor informatiebalie, wedstrijdleiding, uitslagverwerking, schoonmaak en parcours ondersteuning.

Aanmelden

Op onze site www.eurogames2011.eu staan alle vacatures vermeld. Vanaf eind april kun je je online registreren voor één of meer van de functies. Voor specifieke vragen kun je mailen naar evavandervegt@eurogames2011.eu

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Beau de Leeuw

Beau de Leeuw

stagiair / projectcoördinator Toekomstbestendige sportverenigingen