Graag nodigen wij u uit voor een bijzonder evenement. Een exclusieve voorpremière van de film: Mandela: Long Walk To Freedom. In samenwerking met Koerseigen – het bureau achter Besturen met een Visie – en Paradiso Films biedt Rotterdam Sportsupport speciaal voor vrijwilligers van sportverenigingen een filmavond aan. Als bedankje voor al uw inzet dit jaar, maar óók om u te inspireren uw vereniging nog leuker en sterker te maken!

Mandela: Long Walk To Freedom draait vanaf 19 december in de filmtheaters. Bekijk de prachtige trailer via: www.youtube.com/ParadisoFilmsNL. De film, gebaseerd op de gelijknamige autobiografie, neemt u mee op de indrukwekkende levensreis van Nelson ‘Madiba’ Mandela en biedt een unieke visie op de ontstaansgeschiedenis van een modern icoon – vanaf zijn jeugd in een klein plattelandsdorp tot en met zijn presidentschap van Zuid-Afrika in de jaren ’90. In de trajecten ‘Besturen met een Visie’ speelt Nelson Mandela ook een grote rol: als voorbeeld van besturen met een visie. Daarom heeft Koerseigen zich hard gemaakt voor deze voorpremière voor clubbestuurders. Neem uw collega bestuursleden mee of nodig een vrijwilliger uit om hem of haar in het zonnetje te zetten.

De exclusieve voorpremière vindt plaats op maandag 9 december. Koerseigen en Rotterdam Sportsupport nodigen de bestuurders en vrijwilligers van uw vereniging uit om het evenement gratis bij te wonen. Uw vereniging kan maximaal 8 kaartjes. U heeft een wachtwoord nodig om succesvol te kunnen inloggen. Dit wachtwoord is Mandela09Rotterdam en mag alleen door u gebruikt worden. Let op: er is een gelimiteerd aantal kaarten beschikbaar; op is op.

Datum: 09 december 2013

Tijd: 19:00 start voorprogramma en film

Waar: Filmtheater Lantaren Venster, Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD Rotterdam

Kosten: Gratis: aanmelden via deze link

Informatie: www.besturenmeteenvisie.nl/mandela & www.rotterdamsportsupport.nl

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Antoine Schijf

Antoine Schijf

verenigingsconsulent Toekomstbestendige sportverenigingen