Dit jaar is er voor Rotterdamse sportverenigingen een eenmalige aanvullende financiële bijdrage beschikbaar van € 5 per lid van 18 jaar en ouder. Deze financiële ondersteuning voor sportverenigingen in coronatijd is uitsluitend voor verenigingen in Rotterdam die het vitaliteitsonderzoek hebben ingevuld. De eerste uitbetalingen beginnen in de derde week van september. Naar verwachting hebben alle sportverenigingen het geld in de eerste helft van oktober op de rekening.

De coronatijd is voor veel sportverenigingen een enorm uitdagende periode. Onder meer op het thema financiën zien we knelpunten dan wel maken verenigingen zich zorgen. Rotterdam Sportsupport deelt die zorgen en ondersteunt hierin de clubs met deze aanvullende financiële bijdrage die nog bovenop een eventuele Bijdrage Jeugdsport komt. Heb je als vereniging zwaardere financiële knelpunten of moet je interen op reserves waardoor je op langere termijn in de problemen kan komen? Neem dan contact op met jouw gebiedsconsulent. We helpen je graag verder!

Vragen?

Neem dan contact op met Bryan Bastiaanse via b.bastiaanse@rotterdamsportsupport.nl. Hij helpt je graag verder!

Bryan Bastiaanse

Bryan Bastiaanse

projectmanager Gebieden en Sportplus

Meer weten?

Wil je de clubfinanciën beter organiseren? Heb je vragen over het opstellen van een begroting? Of wil je weten welke belastingregels van toepassing zijn?

Over deze onderwerpen kun je ons vragen stellen:

  • Alles voor de penningmeesters
  • Subsidies
  • Fondsen
  • Sponsoring
  • Overige inkomstenbronnen

Wij staan voor je klaar!

Emily Valks

Emily Valks

pedagogisch adviseur