Je bent nog geen lid van een sportvereniging, je wilt graag sporten maar weet niet welke sport je leuk vindt. Beverwaard is middels het SSVeest één van de Schoolsport Verenigingen waar daar een oplossing voor is bedacht. De derde editie van het SSVeest was met maar liefst 104 leerlingen wederom één groot succes.

Leerlingen van basisscholen De Regenboog, De Parel en De Barkentijn volgden tijdens de SSVeest drie clinics van elk 20 minuten. Zij hadden tijdens deze mini sportdag de keuze uit zes verschillende sporten. In de gymzaal konden de leerlingen het eerste hockeytrucje oefenen, hun lenigheid testen bij het turnen en de bal tijdens het basketballen in de basket te gooien. Terwijl buiten op het plein er volop met de heupen geswingd werd tijdens het dansen, de leerlingen tijdens het judoën iemand op de grond leerden te leggen en de stoere jongens en meisjes de eerste technieken van het kickboksen uitprobeerden.

Het SSVeest is de jaarlijkse opening voor de SSV in Beverwaard. Na deze mini try-outs kunnen de leerlingen kiezen van welke sport ze nog meer willen leren en zich opgeven voor een proefles.

“Het was heerlijk weer en de kinderen genoten van het sporten. Het was een groot succes!” aldus Mohamed Benziane , SSV-coördinator Beverwaard

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Monique de Groot

Monique de Groot

projectcoördinator Sportplus