De landelijke collecteweek van het Fonds Gehandicaptensport komt er weer aan. Van 1 tot en met 7 april 2018 collecteren vrijwilligers namens het fonds. Het doel is steeds zoveel mogelijk geld op te halen om zo sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. De collecte is voor Fonds Gehandicaptensport een belangrijke bron van inkomsten in het realiseren van dit doel. Ook jouw vereniging kan collecteren en verdiend hier ook geld aan!

Het Fonds Gehandicaptensport zamelt van 1 t/m 7 april geld in om o.a. in om Uniek Sporten door te ontwikkelen en subsidies aan lokale verenigingen te verstrekken. Vandaar dat het fonds ook 5 verenigingen uit Rotterdam zoekt die willen collecteren. De vereniging mag 50% van de opbrengst houden, waardoor zij direct de gehandicaptensport op lokaal niveau versterken. De andere 50% gaat naar het Fonds Gehandicaptensport. Een succesvolle collecteweek is dan ook belangrijk.

Als vereniging kun je je aanmelden via deze link. Kijk hier voor meer informatie.

Rotterdam telt circa 60.000 mensen met een beperking, variërend van auditieve of visuele beperkingen tot aan chronische ziekten en verstandelijke beperkingen. De netwerkorganisatie Rotterdam Sport op Maat werkt aan een optimaal sportklimaat voor deze mensen. Rotterdam Sport op Maat is hét loket voor aangepast sporten in Rotterdam. Verenigingen, (potentiële) sporters en andere organisaties kunnen hier terecht met al hun vragen. Voor meer informatie klik hier.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Frank Vermeulen

Frank Vermeulen

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat