Vanmiddag hebben vier schoolsportverenigingen om de eerste SSV Bokaal Basketbal gestreden. Onder toeziend oog van de Rotterdamse NBA-ster Francisco Elson sleepte Schoolsportvereniging Hordijkerveld de eerste prijs in de wacht. Nederlands beste basketballer reikte de bokaal uit aan de winnaars.

De eerste editie van de SSV Bokaal Basketbal vond plaats bij basketbalvereniging Rotterdam-Zuid. Veertig kinderen van vier schoolsportverenigingen streden om de prijzen. Schoolsportvereniging Hordijkerveld liet na een spannende middag de schoolsportverenigingen uit Afrikaanderwijk, Schiemond en Hillesluis achter zich.

Aandachtig supporter Francisco Elson reikte alle deelnemende teams medailles uit. De boomlange Rotterdam Sportstad-ambassadeur zag dat de stad nog steeds basketbaltalent herbergt. Francisca Lima Ramos van SSV Hordijkerveld en Ali Altun van SSV Hillesluis mochten zich beste speelster en speler van het toernooi noemen.

Het toernooi om de SSV Bokaal Basketbal is mogelijk gemaakt door de grote inzet van gastheer Rotterdam-Zuid, Rotterdam Basketbal en de coördinatoren van de deelnemende schoolsportverenigingen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Gert-Jan Lammens

Gert-Jan Lammens

directeur