Zaterdag 24 januari 2015 organiseert de Rotterdamse Honk- en Softbalvereniging Saints de allereerste groots opgezette G-Force honkbaldag in Bergschenhoek. Deze dag is bestemd voor jong en oud met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Er zijn die dag clinics te volgen en er worden wedstrijden gehouden. Melfried Comenencia, 3e honkcoach bij meervoudig landskampioen Neptunus, is één van de trainers. Als je ook eens een homerun wilt slaan en een training wilt krijgen van echte professionals dan moet je zeker komen! 

Programma en locatie

De dag begint met een inloop vanaf 9.30 uur, waarna om 10.00 uur de clinics starten. Om 12.00 uur wordt een gratis lunch aangeboden. Na de pauze kunnen de deelnemers meespelen met echte wedstrijden. Voor alle ouders/verzorgers van de kinderen die meedoen, staat een heerlijk kopje koffie of thee klaar. Ook is er de mogelijkheid om zelf actief mee te spelen met een wedstrijdje Bean Bag Baseball (zie: hsv-saints.nl/sporten/bean-bag-baseball/).

De indoor honkbaldag vindt plaats in sporthal Het Berghonk op de Burgemeester van Oostenweg 4 in Bergschenhoek. Deelname, de lunch en eerste drie consumpties zijn gratis voor iedereen.

Netwerkborrel

Voor bedrijven en belanghebbenden is er tijdens de wedstrijden de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de sport. Aansluitend aan de clinics en wedstrijden wordt er daarom van 15.00 uur tot 17.00 uur een netwerkborrel georganiseerd in de bar van sporthal Het Berghonk (aanmelden kan tot en met 23 januari).

HSV Saints

Honk- en softbalvereniging Saints is sinds 2014 erkend als Sportplusvereniging. De vereniging toont daarmee aan op maatschappelijk vlak iets extra’s te willen betekenen voor de stad en zet daarbij honkbal als middel in. Het G-honkbal en Bean Bag Baseball maken daar deel van uit.

Informatie

De G-Force honkbaldag van HSV Saints is de uitgelezen kans om actief en sociaal met sport bezig te zijn! Wil je meedoen, meld je dan uiterlijk 23 januari aan. Ook voor vragen kun je een e-mail sturen naar verenigingsmanagersaints@gmail.com of neem contact op via 06-54327225.

Volg G-Force van HSV Saints op www.facebook.com/HsvSaintsGForce of kijk voor meer informatie op www.hsv-saints.nl/sporten/g-honkbal/

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fieke de Goede

Fieke de Goede

interim projectleider Rotterdam Sport op Maat