Onlangs is Opjouwplein.nl gelanceerd. Op dit online platform van FC STRAAT kunnen sportverenigingen zich inschrijven om sportactiviteiten te organiseren op de 32 Krajicek Playgrounds en Cruyff Courts in Rotterdam. Ook jouw vereniging kan meedoen!

Wat levert het jouw vereniging op?

Door het organiseren van activiteiten op de courts en playgrounds vergroot je als vereniging je zichtbaarheid in de wijk en versterk je de band met de buurt. Met het organiseren van activiteiten in de wijk maak je jouw sport(vereniging) bovendien toegankelijker. Dit verlaagt de drempel voor Rotterdammers om in beweging te komen. Je trekt daarnaast nieuwe doelgroepen aan die anders de weg naar jouw sportvereniging moeilijker zouden vinden. Is jouw vereniging klaar om te floreren en de jeugd op courts en playgrounds te inspireren? Maak gebruik van opjouwplein.nl.

Op Opjouwplein.nl kunnen sportaanbieders zich inschrijven om activiteiten te organiseren op de Krajicek Playgrounds en Cruyff Courts in Rotterdam.

Hoe werkt het?

Op het online platform Opjouwplein.nl kunnen sportaanbieders, zoals jouw vereniging, zich inschrijven om activiteiten te organiseren op de Krajicek Playgrounds en Cruyff Courts in Rotterdam. Op dit platform maak je als sportaanbieder een account aan en reserveer je een tijdsslot en court of playground naar keuze. FC STRAAT kan hierbij helpen.
    Opjouwplein.nl is hét online platform om het sportaanbod op de playgrounds en courts van jouw vereniging te promoten. Lid worden van het platform is gratis voor alle sportaanbieders. Eventuele kosten voor het organiseren van activiteiten kunnen (deels) vergoedt worden door Rotterdam Sportsupport vanuit een bijdrageregeling. Het team van Opjouwplein.nl ondersteunt in het begin de sportaanbieders in het gebruik van het platform en werkt nauw samen met Rotterdam Sportsupport o.a. met betrekking tot de bijdrageregeling. Lees hier meer over de regeling onder het kopje bijdrageregeling.

FC STRAAT

Landelijk en lokaal biedt FC STRAAT diverse programma’s aan met samenwerkingspartners om meer jongeren in beweging te krijgen. Aan de hand van 3 kernwaarden (erkenning, toegankelijkheid en uitdaging) zetten zij zich ook in voor Opjouwplein.nl. Door het verbinden en samenstellen van een gevarieerd sport- en beweegaanbod voor Rotterdam dragen zij bij aan een gezonder Rotterdam.

Contact

Heb je naar aanleiding van dit artikel nog vragen? Neem dan contact op met:

  • Opjouwplein.nl: voor alle vragen over het organiseren van de activiteiten op de Cruyff Courts en Krajicek Playgrounds in Rotterdam, zoals het aanmaken van een account of het reserveren van tijdslots, kun je per e-mail contact opnemen met Danya Limburg via info@opjouwplein.nl.  
  • Rotterdam Sportsupport:
    – Voor alle vragen over de bijdrageregeling kun je terecht bij Sonny Noordermeer via s.noordermeer@rotterdamsportsupport.nl of door te bellen naar 010 24 29 315.
    – Wil je graag activiteiten organiseren en heb je hier organisatorische ondersteuning bij nodig? De verenigingsconsulenten van Rotterdam Sportsupport kunnen hierbij helpen. Neem daarvoor contact op met jouw gebiedsconsulent. We helpen je graag verder!

Sonny Noordermeer

projectleider Schoolsportvereniging
Sonny Noordermeer

Meer weten?

  • Vitale, veilige en toekomstbestendige sportverenigingen
  • Rotterdammers blijvend in beweging
  • Impact op mensen én de stad
  • Adviseren en pionieren vanuit het belang en de kracht van sport en verenigen

Zó brengen we Rotterdammers met sport en verenigen blijvend in beweging en maken we impact op mensen én de stad. Lees hier meer over wat wij doen.

Wij staan voor je klaar!

Saskia Grootens

verenigingsconsulent Overschie en Hillegersberg-Schiebroek / projectcoördinator Beweegcoach
Saskia Grootens