De smaak gekregen van een bepaalde themasessie tijdens het Sportcongres op maandag 31 oktober? Geef er een vervolg aan. Rotterdam Sportsupport helpt uw vereniging een onderwerp uit te diepen, voort te zetten of van de grond te tillen.

Social media. Sponsoren vinden en binden. Als sportbestuurder de vereniging effectiever aansturen. Het zijn drie voorbeelden van de zogeheten themasessies die bestuurs- en commissieleden onlangs konden volgen tijdens het Sportcongres van Rotterdam Sportsupport in De Kuip. Er werden er tien georganiseerd. Deelnemers konden kiezen voor één lange of twee korte sessies.

De sessies werden als nuttig en leerzaam ervaren, maar sommige kaderleden meenden ook dat een bijeenkomst van drie kwartier eigenlijk onvoldoende was om de materie helemaal in de vingers te krijgen. Rotterdam Sportsupport speelt in op de behoefte aan méér. In een brief aan de deelnemers eind deze maand staat vermeld hoe zij met ondersteuning nieuwe stappen kunnen zetten binnen het door hen gevolgde thema.

Een club die op het idee is gebracht de vereniging te verrijken met een G-tak, zal bijvoorbeeld nog een flinke actielijst moeten afwerken en ook goed externe kennis kunnen gebruiken. Hetzelfde geldt voor de vereniging die meer inkomsten wil genereren door op een slimme manier partners te kiezen.

Hier zijn de tien themasessies te vinden. Meer weten over een mogelijk vervolg? Bespreken wat Rotterdam Sportsupport kan betekenen voor de toekomst van uw club? Zoek contact met projectleider Liesbeth van der Meer via L.vanderMeer@rotterdamsportsupport.nl of 010-2429315.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Evelien Meun-Vonk

strategisch adviseur / leidinggevende
Evelien Meun-Vonk