De gemeente Rotterdam doet samen met Kieskompas, de Vrije Universiteit Amsterdam en de Erasmus Universiteit onderzoek naar de maatschappelijke gevolgen van het coronavirus. Ook Rotterdamse sportverenigingen kunnen bijdragen aan dit onderzoek door een enquête in te vullen en/of deze te verspreiden binnen hun netwerk.

Juist in deze coronacrisis is het belangrijk onderzoek te doen naar de opvattingen en ervaringen van inwoners van Rotterdam, stellen de onderzoekers. Hiermee willen ze dat zo veel mogelijk verschillende meningen worden gehoord. Daarom de vraag om de onderstaande link (liefst z.s.m.) zelf in te vullen en/of door te sturen te sturen naar jouw contacten in de Rotterdamse samenleving. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten.

Klik hier of op de button in het informatiemenu om de vragenlijst in te vullen.

Verspreiden

De resultaten van dit wetenschappelijk onderzoek zijn belangrijk voor onze stad, voor organisaties en overheden. Je kunt deze link eenvoudig verspreiden per e-mail, onder je WhatsApp-contacten of door het te plaatsen op de socials. Deelname aan dit onderzoek is gegarandeerd anoniem.

Meer weten?

Wil je aan de slag met de organisatiestructuur van jouw club? Heb je vragen over het opstellen van een nieuw beleidsplan. Of wil je aan de slag met bestuurlijke vernieuwing?

Over deze onderwerpen kun je ons vragen stellen:

  • Bestuursontwikkeling
  • Beleidsplan
  • Communicatie
  • Begeleiding trainers en coaches
  • Diversiteit en inclusie

Wij staan voor je klaar!

Miranda Monster

kwartiermaker servicepunt en aanbod Beweegcoach
Miranda Monster