De gemeente Rotterdam doet samen met Kieskompas, de Vrije Universiteit Amsterdam en de Erasmus Universiteit onderzoek naar de maatschappelijke gevolgen van het coronavirus. Ook Rotterdamse sportverenigingen kunnen bijdragen aan dit onderzoek door een enquête in te vullen en/of deze te verspreiden binnen hun netwerk.

Juist in deze coronacrisis is het belangrijk onderzoek te doen naar de opvattingen en ervaringen van inwoners van Rotterdam, stellen de onderzoekers. Hiermee willen ze dat zo veel mogelijk verschillende meningen worden gehoord. Daarom de vraag om de onderstaande link (liefst z.s.m.) zelf in te vullen en/of door te sturen te sturen naar jouw contacten in de Rotterdamse samenleving. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 15 minuten.

Klik hier of op de button in het informatiemenu om de vragenlijst in te vullen.

Verspreiden

De resultaten van dit wetenschappelijk onderzoek zijn belangrijk voor onze stad, voor organisaties en overheden. Je kunt deze link eenvoudig verspreiden per e-mail, onder je WhatsApp-contacten of door het te plaatsen op de socials. Deelname aan dit onderzoek is gegarandeerd anoniem.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Percy Isenia

Percy Isenia

verenigingsconsulent Leden en consulent Toeleiden