De gemeente Rotterdam vergoedt de aanschaf van desinfectiemiddelen voor Rotterdamse sportverenigingen. Het gaat om desinfectiemiddelen, zoals handgel en -alcohol en zeep, ter voorkoming van infectie met het coronavirus (COVID-19). Ook papieren handdoekjes, wegwerphandschoentjes en andere persoonlijke beschermingsmiddelen om infectie te voorkomen kunnen van dit budget worden aangeschaft. Aanvragen kunnen bij Rotterdam Sportsupport worden ingediend.

De vergoeding is afhankelijk van het ledenaantal van de sportvereniging. Een overzicht van het beschikbare aan te vragen bedrag:    

  • Minder dan 200 leden: €150
  • Tussen 200 en 500 leden: €200
  • Tussen 500 en 1000 leden: €250
  • Meer dan 1000 leden: €300

Aanvragen

Verenigingen ontvangen het gehele bedrag dat beschikbaar is op basis van hun ledenaantal. Aanvragen kunnen via de onderstaande button worden ingediend. Rotterdam Sportsupport beoordeelt de aanvragen en maakt – na goedkeuring – het bedrag zo spoedig mogelijk over op de rekening van jouw vereniging.
Let op: uitsluitend Rotterdamse sportverenigingen kunnen een aanvraag indienen.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Ellen Breedveld

Ellen Breedveld

projectmedewerker Meer volwassen Rotterdammers met een gezondheidsachterstand blijvend in beweging