Rotterdamse sportverenigingen zijn van harte uitgenodigd voor een speciaal evenement! Woon op woensdag 8 april gratis de exclusieve Nederlandse première bij van ‘Goud: jij kunt meer dan je denkt’. De film gaat over de kracht die mensen uit sport halen. Clubvrijwilligers zijn vanaf 19.00 uur welkom in Topsporthal 2 van Topsportcentrum Rotterdam, waar om 19.30 uur de film begint. Let op: per club zijn acht kaarten te bestellen en ‘op is op’.

Bestel hier je tickets. De filmvertoning is een evenement in de aanloop naar het Sportfilmfestival Rotterdam dat een dag later start.

Hoe gaan mensen om met tegenslag? Hoe kunnen ze onder lastige omstandigheden dankzij sport weer gelukkig en zinvol in het leven komen te staan? De film ‘Goud: jij kunt meer dan je denkt’ maakt duidelijk hoe belangrijk het is met elkaar de inzet, kracht en bevlogenheid in mensen te benutten voor een betere leefomgeving. Hier krijg je alvast een voorproefje.

De exclusieve filmpremière is naar Rotterdam gehaald door Brug8 in samenwerking met gemeente Rotterdam. De eerste organisatie staat voor ‘begeleiders van vernieuwing en verandering’. Met de film willen gemeente Rotterdam, Rotterdam Sportsupport en Brug8 sportverenigingen niet alleen bedanken voor hun inzet. De film kan voor jou als bestuurder of vrijwilliger ook een inspiratiebron zijn op weg naar een nóg leukere en betere sportclub.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Kitty Kalkman

Kitty Kalkman

projectleider Toekomstbestendige sportverenigingen / leidinggevende