Sportverenigingen vervullen een belangrijke maatschappelijke functie. Met de huidige ontwikkelingen wordt het een steeds grotere uitdaging om (financieel) gezond te blijven. Graag ondersteunt de organisatie van de Penningmeester van het Jaar Verkiezing in samenwerking met Sportservice Zuid-Holland de clubs bij dit belangrijke werk en nodigen u daarom uit voor een gratis workshopronde op maandag 23 april.

Met de workshops willen de organisaties ervoor zorgen dat de penningmeesters hun werk goed kunnen blijven doen, door onder andere op het financiële aspect ondersteuning te bieden.

Van elke sportvereniging zijn twee personen van harte welkom op deze avond aanwezig te zijn. De workshops zijn gericht op die personen die verantwoordelijk zijn voor de financiën van de vereniging (penningmeester, kascommissie, sponsorcommissie etc.). Er vinden diverse workshops plaats, met onderwerpen als:

• Omzetbelasting, jaarafsluiting

• Contributiemodellen

• Sportsponsoring

• Externe inkomsten (extra mogelijkheden naast sponsors)

Ook krijgt u de kans om verenigingspecifieke problemen en uitdagingen voor te leggen, waarna samen met de bijbehorende ‘expert’ persoonlijk kan worden gekeken naar mogelijke oplossingen.

Datum

Maandag 23 april

Programma

18.00 uur – Inloop, soep en broodjes

18.30 uur – Officieel welkom (plenair)

18.50 uur – Workshops in parallelsessies

20.30 uur – Afsluiting en einde

Locatie

Mazars Building,
Rivium Promenade 200, Capelle a/d IJssel

Aanmelden

Aanmelden kan via penningmeester@2basics.nl

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Salima Bouhtala

Salima Bouhtala

projectcoördinator Schoolsportvereniging