De Rotterdam Sport op Maat dag wordt gehouden op Sportplaza Zuiderpark in Rotterdam Zuid. Je kunt het terrein betreden via een aantal ingangen. De hoofdingang vind je aan de Oldegaarde 21, postcode 3084 AA. Sportplaza Zuiderpark is ook te bereiken vanaf het Zuidplein.

Hoe kom jij straks naar Sportplaza Zuiderpark? Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Eigen vervoer

    Voor bezoekers met een beperking is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op de parkeerplaats aan de Oldegaarde 21. Wil je hiervan gebruikmaken? Vraag vooraf een parkeerkaart aan via info@rotterdamsportopmaat.nl. Overige bezoekers hebben diverse mogelijkheden om de auto te parkeren rondom de Oldegaarde.

  • Kiss & Ride / Taxi / Vervoer op Maat

    Aan de Oldegaarde 21 bevindt zich een ‘Kiss & Ride-zone’, zodat je dichtbij de ingang kan worden afgezet. Iemand van de organisatie begeleidt je vervolgens met een speciaal wagentje naar het evenemententerrein.

  • Openbaar vervoer

    Volg vanaf metrostation Zuidplein de bordjes ‘Zuiderpark’. Let op: vanaf dit metrostation is het ongeveer vijftien minuten lopen naar Sportplaza.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Emile van der Weg

Emile van der Weg

verenigingsconsulent Organisatie