Volleybal Vereniging Hou Stand biedt al ruim 60 jaar de mogelijkheid voor volleybal aan jeugd vanaf 7 jaar, recreanten en competitiespelers. Vanaf nu wil Hou Stand ook aan ouderen vanaf 55+ tot 90+ de mogelijkheid bieden om hun sport te blijven beoefenen.

Het oudste en tevens langste lid van de vereniging is Wim Sas (78 jaar). Wim Sas vormt voor Hou Stand de inspiratie om het volleybalaanbod voor 55-plussers uit te breiden. Hij is namelijk een van de leden die veel voldoening haalt uit wekelijks een avond volleyballen. De volleybalvereniging verwacht dat er meer oud-volleyballers zijn zoals Wim Sas die nog graag af en toe een balletje willen spelen maar geen intensieve volleybaltraining meer willen.

Om deze reden wil Hou Stand de mogelijkheid bieden aan oudere ex-volleyballers om onderling wedstrijden te spelen. Wel met een warming up en een cooling down, maar vooral met de intentie om onderling samen gezellig en gezond bezig te zijn.

Samen met Rotterdam Sport Support, waarmee Hou Stand ook samen werkt in verband met volleybalactiviteiten voor de Schoolsportvereniging Schiemond, verkende Hou Stand de mogelijkheid om het volleybalaanbod uit te breiden. Het resultaat is dat Hou Stand op 4 oktober haar vernieuwde volleybalaanbod aftrapt met een toernooi in Sportcentrum West aan de Spaanseweg 2 in Rotterdam West (van 10.00 tot 12.00 uur).

Na dit kennismakingstoernooi kunnen de deelnemers zich inschrijven voor twaalf keer volleyballen op dinsdagmiddag van 16.30 tot 17.00 uur onder leiding van Wim Sas. Met behulp van Rotterdam Sportsupport kunnen zijn de kosten voor het pakket slechts 35,- per deelnemer .

Aanmelden voor het kennismakingstoernooi op zaterdag 4 oktober kan via een email naar info@houstand.nl. Deelname aan dit toernooi is gratis en vrijblijvend. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.houstand.nl/senioren.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Frank Vermeulen

Frank Vermeulen

verenigingsconsulent Veilig sportklimaat