Sportverenigingen die zich richten op mensen met een beperking kunnen zichzelf in de etalage zetten tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag. Op zaterdag 13 september heeft u de kans voor een groot publiek clinics te verzorgen en een informatiestand te beheren. Tijdens de vorig editie kwamen maar liefst duizend bezoekers naar de Sportplaza Zuiderpark. U bereikt niet alleen de doelgroep zelf, maar bijvoorbeeld ook familieleden en begeleiders. 

Van korfbal tot tafeltennis. Van judo tot schaken. En van dans tot elektrisch rolstoelhockey. Rotterdam kent een rijk aanbod aan beweeg- en sportvormen voor mensen met een beperking. Vorig jaar toonden meer dan twintig verenigingen en andere sportaanbieders wat ze in huis hebben. Ook dit jaar zijn er volop mogelijkheden voor verenigingen en andere sportaanbieders om geïnteresseerden bij te praten én activiteiten te demonstreren.

Vertegenwoordigt u een vereniging of sportaanbieder die zich wil laten zien tijdens de Rotterdam Sport op Maat dag? Of hoort u bij een organisatie die mensen met een beperking anderszins van dienst kan zijn rondom sport? Wie zich wil verbinden aan de Rotterdam Sport op Maat dag, kan dat hier kenbaar te maken.

Rotterdam Sport op Maat voert de dag uit in samenwerking met Thuis Op Straat Zuiderpark, de sociaal beheerder en programmeur van Sportplaza Zuiderpark.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Fleur Lindenburg

Fleur Lindenburg

receptie-, secretariaats- en communicatiemedewerker