Op 19 september 2015 is een nieuwe subsidieregeling in gebruik genomen om sport en bewegen onder mensen met een beperking te stimuleren. Rotterdamse sportverenigingen kunnen via deze nieuwe regeling, ‘Nadere regels Subsidiering aangepast sporten 2015’, een subsidiebijdrage aanvragen voor de meerkosten die zij maken voor het faciliteren van Rotterdamse sporters met een beperking.

In de praktijk blijkt dat het voor verenigingen niet altijd duidelijk is wat er onder meerkosten valt en welke informatie de gemeente nodig heeft om een aanvraag te kunnen beoordelen. Omdat het in ons aller belang is dat de regeling zo goed mogelijk wordt gebruikt, organiseert de gemeente Rotterdam samen met Rotterdam Sportsupport een informatieavond over deze subsidieregeling. Wij nodigen sportverenigingen van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Datum: maandag 4 april 2016
Aanvang: 19.00 uur
Locatie: Rotterdam Sportsupport, Grand Stand (3e etage), Olympiaweg 10 3077 AL, Rotterdam
gratis parkeren op het parkeerterrein bij de Grand Stand

Tijdens deze avond lichten wij de subsidieregeling toe en krijg je adviezen en handvatten hoe je een aanvraag in kunt dienen. Op deze manier ben je goed voorbereid voor de aanvraag voor 2017.

Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar IH.vanSchaik@Rotterdam.nl. Wil je ook aangeven met hoeveel personen je naar de avond komt? Je ontvangt een week van tevoren het programma van de avond.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Sandra Sonneveld

Sandra Sonneveld

P&O medewerker