CityLab010 is een regeling voor bewoners en organisaties, die een innovatief plan hebben voor Rotterdam met maatschappelijke impact. Heb je als club een idee? Dan kan je van 1 februari tot 1 juni een aanvraag doen (waarbij je wel voor 1 mei contact moet hebben gehad met het team CityLab010). CityLab010 kan ondersteunen met een financiële bijdrage, kennis en het maken van verbinding tussen partijen. Meer informatie over de regeling vind je op www.citylab010.nl.

Heb je als club een goed idee? Dien dan op tijd je aanvraag in. Voor tips, advies en ondersteuning kun je altijd contact opnemen met de gebiedscoördinatoren van Rotterdam Sportsupport.

CityLab010 On Tour
CityLab010 trapt op woensdag 31 januari van 19.00 tot 22.00 uur het nieuwe jaar af bij de Kamer van Koophandel. Dan gaat de bruisende ‘CityLab010 On Tour: hier met je idee!’ van start, waar je de kans krijgt om het gesprek aan te gaan met het team en de
 partners. Ben jij straks één van de plannenmakers 2018? Zorg dan dat je erbij bent en laat je inspireren. Aanmelden kan via het online inschrijfformulier . Je kunt hierop aangeven op welk onderwerp jouw plan is gericht. Laat ook weten op welk tijdstip je dat gesprek wil. Meld je tijdig aan want vol=vol.

Gewoon langskomen om je te laten inspireren en contacten op te doen? Dat kan natuurlijk ook! Stuur dan een mailtje naar citylab010events@rotterdam.nl.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Sandra Sonneveld

P&O medewerker
Sandra Sonneveld