Een bedrag van 2.500 euro én een tv-uitzending op RTV Rijnmond. Dat zijn de prijzen voor de Rotterdamse sportvereniging die wordt gekozen tot ‘Ons Kluppie 2015’. Je kunt je nog inschrijven tot en met zondag 1 maart. Daarna selecteert de jury tien verenigingen die zich mogen presenteren met een radioreportage bij RTV Rijnmond en een video-impressie van hun club op de websites van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond.

Laat aan de jury van Ons Kluppie weten waarom jouw vereniging de leukste is van Rotterdam. Wat heb je allemaal te bieden? Op welke doelgroepen richt je je? En welke nieuwe mooie doelen zou jouw club kunnen bereiken met de geldprijs van 2.500 euro?

YouTube

Eerst selecteert de jury uit de inzendingen tien kandidaten. Daarna krijgt elke genomineerde vereniging vanaf 14 maart ruimschoots de gelegenheid de gunst van het publiek te winnen met een radioreportage bij RTV Rijnmond. Elke zaterdagmiddag staat een club centraal. Geïnterviewd door een reporter, vertellen (kader)leden waarom hun club zo leuk, onderscheidend en waardevol is. De video-impressie voor de websites van Rotterdam Sportsupport en RTV Rijnmond kan ook als promotiemiddel worden gebruikt op bijvoorbeeld de verenigingswebsite en YouTube.

Feest

Iedereen heeft tot en met 1 maart hier de mogelijkheid zich aan te melden voor ‘Ons Kluppie 2015’. Na de laatste radioreportage, op 16 mei, worden de internetstemmen geteld en maakt de jury een keuze. Een week later wordt bekend welke vereniging kan gaan feestvieren.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Sandra Sonneveld

Sandra Sonneveld

P&O medewerker