Uit de februari-nieuwsbrief van Rotterdam Sportsupport.

Win met uw vereniging 2.500 euro en pak bovendien een heleboel media-aandacht. De inschrijving voor Ons Kluppie 2011 is geopend!

Elke Rotterdamse sportvereniging maakt dit jaar weer kans op het predicaat ‘Ons Kluppie’. De verkiezing van ‘leukste club van Rotterdam’ is uitgegroeid tot een mooie traditie die wordt georganiseerd door RTV Rijnmond en Rotterdam Sportsupport.

Hoe het werkt? Uw club kan zich tot dinsdag 1 maart aanmelden via deze link. Overtuig de jury waarom uw vereniging Ons Kluppie van 2011 moet worden. Wat maakt jullie zo bijzonder? Wat hebben jullie allemaal in huis? Hoe creatiever de aanmelding, hoe groter de kans om te worden verkozen tot één van de tien geselecteerde ‘kluppies’.

Met ingang van zaterdag 12 maart staan alle genomineerde verenigingen een keer centraal in een live radio-uitzending van Radio Rijnmond. Niemand minder dan Deborah Gravenstijn, ex-judoka en voormalig zilveren medaillewinnares tijdens de Olympische Spelen, is de reporter die uw club in kaart brengt.

De opnames zijn een prachtig promotiemiddel voor uw vereniging. Zodra de tien genomineerde clubs zijn bekendgemaakt, kan iedereen via de website van Rotterdam Sportsupport stemmen op zijn favoriete club. Een deskundige jury beslist ook mee over wie ‘Ons Kluppie 2011’ wordt. De winnende vereniging gaat aan de haal met een door Rotterdam Sportsupport aangeboden cheque ter waarde van 2.500 euro en een tv- reportage over de club, die wordt aangeboden door RTV Rijnmond. De afgelopen jaren hebben ook geleerd dat er ook in veel andere media positieve aandacht is. Gratis reclame voor de club dus.

Volgt uw club Abdel-Kwan, winnaar van Ons Kluppie 2010, op? Meld u nu aan.

Meer weten?

Via de thema’s vind je hoe we jouw club kunnen helpen. De thema’s in combinatie met de veelgestelde vragen zorgen ervoor dat je snel antwoord krijgt op jouw vraag. Neem bij interesse en andere hulpvragen contact op met de gebiedsconsulent van jouw vereniging. De gebiedsconsulent of expertconsulent lost samen met jou de hulpvraag op.

Wij staan voor je klaar!

Marco van de Geer

Marco van de Geer

pedagogisch adviseur